Факультет лінгвістики та соціальних комунікацій розширює коло партнерів для навчального, викладацького  співробітництва та досліджень

Факультетом лінгвістики та соціальних комунікацій на чолі з Наталією Мельник та представницею групи з міжнародної інтеграції та підвищення проєктної діяльності ФЛСК Дар’єю Бибик разом із колегами польського закладу вищої освіти «Akademii Humanitas» в м. Сосновчі Томашем Куком та Маєю Хизи Дучек, деканом факультету гуманітарних дисциплін, було проведено координаційну зустріч із питань перспективи проведення спільних наукових досліджень, викладання в рамках Erasmus+ та обміну студентів.

Перспектива співробітництва лягатиме в дорожню карту щодо практики подвійних дипломів зі спеціальності «Практична та клінічна психологія». Наступна зустріч, що запланована на наступному тижні, передбачає обговорення кооперації менеджменту ФЛСК  (НАУ) та Факультету гуманітарних дисциплін (Akademii Humanitas) щодо заходів для студентів та викладачів, на яких буде представлено концепцію співпраці та потенціал обох сторін, а також розгляд проєктних та грантових пропозиції для проведення спільних досліджень та подачі аплікаційних форм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *