Гостьова лекція для психологів ФЛСК «Основи проєктної діяльності організацій: європейський досвід (Польща – Україна)»

У контексті вивчення дисципліни «Організаційна психологія» здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Психологія» факультету лінгвістики та соціальних комунікацій долучилися до гостьової лекції «Основи проєктної діяльності організацій: європейський досвід» в рамках програми фундації «Зустріч» (Польща) та Студій Ягеллонського університету (Польща).

Лектором виступив Микола Журба, професор, доктор філософських наук, гостьовий професор Ягеллонського університету (Польща), який сформував у слухачів загальне уявлення щодо проєктного менеджменту організацій та вказав на особливості здобуття практичного досвіду провадження організаційних проєктів. Пан професор ознайомив учасників з категорійним апаратом проєктного менеджменту, виклав сучасні підходи, методи та основні інструменти проєктного менеджменту; висвітлив особливості організаційно-управлінської діяльності щодо написання проєктів.

Здобувачі отримали структуроване та цілісне уявлення щодо організації проєктного менеджменту, особливостей оформлення проєктної документації, формування навичок ефективної командної взаємодії для вирішення прикладних завдань. Лектор надав досвід провадження надсучасних стартапів, поділився проектними ідеями та поглядами. Завдячуючи професійній організації здобувачі отримали досвід з актуальних питань та отримали новітні робочі інструменти провадження кращих світових практик в ракурсі проектної діяльності у новітніх соціальних вимірах.  Відкриті нові можливості мають активізувати роботу майбутніх фахівців з пошуку ідей написання проектів, що матимуть позитивний вплив на розвиток Нашої Держави!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *