На ФЛСК відбувся конкурс з фахової англійської мови

Традиційно в квітні, котрий рік поспіль на кафедрі іноземних мов за фахом факультету лінгвістики та соціальних комунікацій був проведений конкурс з фахової англійської мови. У конкурсі взяли участь  найкращі студенти факультетів університету, з якими працює кафедра.

До учасників конференції з вітальним словом звернулася завідувачка  кафедри та голова журі, професорка Олександра Акмалдінова. До складу журі також  увійшли  провідні викладачі кафедри: доценти Олена Гурська, Лариса Теремінко та старша викладачка Ганна Сорокун.

Конкурс складався з двох етапів (усної та письмової частини), під час яких студенти продемонстрували: високий рівень володіння фаховою англійською мовою; гарні знання граматики англійської мови; вміння вільно висловлювати англійською мовою власну думку та  обґрунтовувати обрану позицію; вміння висловлюватись спонтанно, відповідаючи на питання учасників олімпіади та членів журі.

Засідання завершилося підбиттям підсумків та систематизацією висновків і рекомендацій. За результатами випробувань призові місця були розподілені таким чином:

– І місце поділили між собою студенти Артем Сичов (103 гр., АКФ, провідний викладач Акмалдінова О.М.) та  Нікіта Шульга (272 гр., ФКПІ, провідний викладач Теремінко Л.Г.);

– ІІ місце посіли Богдан Рижко та  Владислав Куришко (232 гр., ФКНТ, провідний викладач Шульга Т.В.);

– ІІІ місце вибороли Марія Вишнівенко (121 гр., ФКПІ, провідний викладач Теремінко Л.Г.)  та  Софія Карабиць (122 гр., ФКПІ, провідний викладач Теремінко Л.Г.)

Продемонстровані студентами під час проведення конкурсу високий рівень мовленнєвих навичок та вмінь, знання граматики, а також надзвичайна пізнавальна активність  підтверджують високу мотивацію  та інтерес студентів до оволодіння фаховою англійською мовою, що значно підвищує їх конкурентоспроможність як майбутніх фахівців та сприяє  їх інтеграції  до європейського та  світового простору.

      Вітаємо переможців та бажаємо нових досягнень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *