Зустріч із випускницею

Кафедра англійської філології і перекладу продовжує традиційні зустрічі з випускниками! Цього разу до нас завітала випускниця 2019 року – вебдизайнерка Світлак Аліна.

Випускниця радо поділилась своїм професійним шляхом зі здобувачами бакалаврської та магістерської освітніх програм.

Перший практичний досвід Аліна отримала за часів студентства, працюючи неповний робочий день адміністратором в Навчальному центрі Британської Ради в Україні, де, при нагоді, підготувалась і склала IELTS. Протягом року під час навчання у магістратурі працювала у тендерному відділі Міжнародної аудит-консалтингової компанії  EY Ukraine, де удосконалила навички ділового спілкування англійською мовою, ведення документообігу, оформлення презентацій. Після отримання диплому філолога Аліна відчула потяг до дизайну і самотужки опанувала UI/UX дизайн. Наразі Аліна працює вебдизайнеркою на американську дизайн-студію Spring Studio Ltd.

В ході розмови випускниця зробила ґрунтовний аналіз переваг та ролі кожного робочого місця в реалізації її мети; наголосила на важливості самонавчання як форми освіти; надала своє резюме як приклад для майбутніх претендентів на роботу.

Крім того, під час зустрічі доцент кафедри Галина Єнчева запропонувала створити базу даних випускників на офіційному сайті кафедри з метою розширення можливостей різноспрямованої співпраці. Рухаймось у цьому напрямку!

Дякуємо Аліні за надзвичайно цікавий і корисний досвід! Бажаємо подальших особистих і професійних успіхів! Пишаємось своїми випускниками і готуємо наступні зустрічі! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *