На ФЛСК відбувся вебінар (НЕ)слабка стать

 8 березня 2024 року до Міжнародного жіночого дня на Факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій за ініціативи студентства відбувся вебінар «(НЕ)слабка стать».

         З вітальним словом до учасників заходу звернулися в.о. декана факультету Наталія Мельник, відповідальна по роботі зі студентами Леся Хоменко-Семенова, завідувачка кафедри історії та документознавства Ірина Тюрменко, завідувачка кафедри української мови та культури Світлана Литвинська.

         Спікери вебінару виступили з важливими темами сучасного суспільства, які розкривають роль жінки в історичні періоди й сьогодні: «Історія заснування свята 8 березня і що насправді означає цей день для жінок», «Захист прав жінок в Україні та світі», «Гендерна рівність – жінки у різних сферах діяльності», «Проблеми з якими стикаються жінки та в чому проявляється дискримінація жінок», «Розвиток фемінізму», «Відомі українки які внесли вагомий внесок у розвиток України», «Сучасні жінки та віра (християнство)», «Еволюція жіночого образу в мистецтві».

         Вебінар продемонстрував небайдужість здобувачів вищої освіти до важливих тем сьогодення, кожен спікер демонстрував своє бачення жінки в історії, літературі, мистецтві, релігії. Жвава дискусія, яка супроводжувала кожен виступ, показала, що тема прав жінки досі є актуальною.

Особлива вдячність Ткачук Ксенії ФЛ-102, Кравцовій Поліні ПП-126, Михайлюк Дар’ї ПП-128, Грузинській  Дарині ДК-221, Паращенко Анжеліні ПП-228, Ревякіній Анастасії ПП-228,  Слободянюку Михайлу ПП-326, Шапенко Наталії ПП-326, Буліч Валерії ПП-327, Гриневич Олександрі ПП-327.

         Дякуємо студентам за організацію та проведення важливого заходу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *