Гостьова лекція на ФЛСК

23 лютого 2023 року на запрошення завідувача кафедри української мови та культури Світлани Литвинської та в рамках вивчення дисципліни «Ділова українська мова» гостьову лекцію студентам НАУ прочитала Людмила Чередник, кандидат філологічних наук, доцент, доцент кафедри українознавства, культури та документознавства Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». Тема лекції – «Маніпуляції та конфлікти в діловій комунікації».

У лекції було порушено актуальні питання маніпулятивних стратегій і тактик у сьогоденні, а також приділено увагу технологіям захисту від маніпуляторів у діловій комунікації. Гостроту порушених питань засвідчило активне обговорення студентами ключових меседжів лекції, а також жвавий інтерес до практичних порад: а саме, як ідентифікувати маніпулятивну стратегію поведінки, щоб не стати жертвою маніпулятора.

Гостьові лекції науковців всеукраїнського та міжнародного рівня, що сприяють обміну науково-педагогічним досвідом, стали вже доброю традицією на кафедрі української мови та культури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *