Корисний вебінар «Співбесіда англійською»

09.02.2023 студентка 3-го курсу Спеціальності «Філологія» Катерина Приймакова  за підтримки старшого викладача кафедри англійської філології і перекладу організували та провели вебінар із носієм англійської мови Джеймсом Вішем, який працює викладачем в США. Тема вебінару була досить актуальною “Співбесіда англійською”. Тематика є не лише цікавою, а й надзвичайно корисною для студентів, оскільки зараз в Україні працює дуже багато іноземних компаній та підприємств, спілкування, листування в яких відбувається здебільшого англійською мовою, тому і співбесіда для прийняття на роботу в таку компанію проходить англійською.

Під час вебінару Джеймс подіився зі студентами важливими порадами для пошуку роботи, навів приклади ефективних діалогів, які крще застосовувати під час проходження співбесіди англійською, щоб звучати більш природньо та вразити потенційного роботодавця, загальні правила поведінки, вміння ефективно використовувати конкретні ситуації, що виникають на цьому етапі.

Варто зазначити, що Катерина зараз працює в Empire English school, школі англійської мови, з якою кафедра англійської філології та перекладу співпрацює багато років. Підтримка зв’язків з роботодавцями є невідємною частиною підготовки здобувачів вищої освіти. Катерирна своїм прикладом показала, що за бажання можна успішно поєднувати навчання, здобуваючи нові потужні знання та роботу за професією, використовуючи знання на практиці та здобуваючи нові навички.

Тож щиро дякуємо Катерині Приймаковій за організацію такого корисного вебінару та бажаємо їй успіхів у навчанні та професійній діяльності!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *