Політ-2024. Психологічний вимір професійної освіти

04 квітня  2024 року на кафедрі педагогіки та психології професійної освіти було проведене засідання секції «Психологічний вимір професійної освіти»  в межах науково-практичної конференції «Політ. Сучасні проблеми науки» за напрямом «Гуманітарні науки» в онлайн-режимі.

У конференції, що охопила актуальні напрями у сфері реформування сучасної освіти України в умовах війни та психологічних аспектів підготовки висококваліфікованих фахівців, взяли участь викладачі та здобувачі  кафедри.  Головою секції виступила доктор педагогічних наук, професор Ельвіра Лузік, секретарем – старший викладач Марія Патруль.

З вітальним словом виступила заступник декана ФЛСК з наукової та міжнародної діяльності Анжеліка Кокарєва, відповідальна факультету по роботі зі студентами Леся Хоменко-Семенова, заступник завідувача кафедри Наталія Проскурка.

У цьому році до участі в секції долучилися представники інших навчальних закладів, таких як   Державний заклад вищої освіти «Університет менеджменту освіти», Український державний університет імені Михайла Драгоманова та Національний університет біоресурсів і природокористування України а також  Штутгартський університет (Universität Stuttgart, Stuttgart, Deutschland). Загалом в цьому році до участі у секції долучилися 52 учасника.

Висока якість проведених здобувачами наукових досліджень та актуальність обраних тем дозволили забезпечити атмосферу дружньої академічної дискусії під час секційного засідання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *