Документно-інформаційні комунікації в глобалізованому світі

3 квітня 2024 року в рамках роботи ХХІV Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і здобувачів вищої освіти і «Політ. Сучасні проблеми науки» відбулося засідання секції «Документно-інформаційні комунікації в глобалізованому світі». Робота секції, організована кафедрою історії та документознавства ФЛСК, зібрала  36 учасників – здобувачів вищої освіти, що навчаються на 1-4 курсах ОС «Бакалавр» та 1-2 курсах магістратури, представників студентської спільноти

Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського, м. Київ (Марія Головченко, Андрій Злидень, Микола Куц), Національного університету харчових технологій, м. Київ (Олександр Косовець, Надія Магден), Київського національного університету імені Тараса Шевченка (Микита Халецький) тощо. За своїх вихованців щиро вболівали їх наукові керівники, що допомагають їм робити перші кроки в науці.

Робота секції розпочалась із привітального слова заступника декана факультету лінгвістики та соціальних комунікацій з наукової та міжнародної діяльності НАУ Анжеліки Кокарєвої і завідувачки кафедри історії та документознавства професора Ірини Тюрменко. Із святом науки учасників та гостей молодіжної конференції привітали модератори секції доценти Людмила Божук та Тетяна Курченко, які побажали усім плідної роботи.

У рамках секційної роботи було заслухано 11 цікавих доповідей, що супроводжувались відповідним презентаційним матеріалом. Вони відобразили актуальні проблеми сучасного документознавства, діловодства, організації соціальних комунікацій, електронного урядування,  практичної діяльності сучасного інформаційного аналітика, працівника кадрової сфери, організатора офісної діяльності в умовах цифрового суспільства. Здобувачі вищої освіти представили своє бачення викликів інформаційного глобалізованого суспільства і розвитку інформаційної сфери в умовах військової російської агресії.  Молодь показала не тільки високий рівень набутих знань, але й свою небайдужість до обраної професії та її ролі в суспільстві. Підсумовуючи діяльність документознавчої секції, усі її учасники висловили задоволення від цікавих дискусій і сподівання на нові зустрічі у наступному році. Прощавай «Політ 2024», чекаємо на «Політ 2025»!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *