ПОЛІТ- 2024. Фахові іноземні мови

3 квітня 2024 року відбулося засідання секції «Фахові іноземні мови» в рамках проведення XXIV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Політ. Сучасні проблеми науки» на кафедрі іноземних мов ФЛСК, яка проходила 2-5.04.2024

З вітальним словом до учасників конференції звернулася завідувачка кафедри, професорка Олександра Акмалдінова. Участь у засіданні взяли провідні викладачі кафедри: доценти Людмила Будко, Олена Гурська та Лариса Теремінко, старші викладачки Тетяна Шульга, Ганна Сорокун та Галина Максимович.

96 студентів  Аерокосмічного факультету, Факультету кібербезпеки, комп’ютерної та програмної інженерії, Факультету транспорту, менеджменту і логістики, а також Обласного наукового ліцею м. Рівне, КНЕУ ім. В. Гетьмана,  НУБіП м. Києва,  Інституту гуманітарної підготовки та державного управління м. Івано-Франківська опублікували тези доповідей та виступили з презентаціями англійською мовою з найактуальніших проблем лінгвістики та філології, авіації та космонавтики; автоматизації та енергоменеджменту;  сучасних інформаційних технологій, захисту інформації та систем управління інформаційною безпекою; логістики, екології та сучасної освіти. Обговорювалися питання підвищення професійної та загальнокультурної компетентності майбутніх фахівців, вивчення закордонного досвіду. Особливу увагу було приділено проблемам використання штучного інтелекту в різних галузях, інформаційної безпеки та захисту даних, впровадження новітніх технологій в авіабудуванні, логістиці та сфері освіти.

Зазначимо, що всі доповіді учасників відзначалися високою якістю презентацій, цікавим творчим підходом та торкнулися актуальних для суспільства тем, які є особливо важливими в умовах війни для розуміння подальших напрямів відбудови та розвитку різних галузей та держави в цілому. Найбільше зацікавлення та жваве обговорення викликали доповіді та презентації ліцеїстів  Ундір Л.В. та Герасимчук С. А. (м. Рівне), студентів Сичова А.А. (АФ), Шульги Н.О. (ФКПІ), Бикової Є.В. (ФКНТ), Мрих А.А. та Панас М.В. (ФКНТ), Сущенко Б.Є. (ФКНТ), Левчук А.О. (ФТМЛ) та Кривопишиної О. О. (ФТМЛ), для яких досвід виступу на конференції безсумнівно буде корисним для підготовки до майбутніх наукових конференцій.

Бажаємо всім учасникам подальших творчих успіхів, натхнення та сподіваємось побачитися на наших заходах наступного року!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *