Здобуваємо практичний досвід перекладача

Національний авіаційний університет та Програма розвитку ООН в Україні (UNDP) 20 березня 2024 року провели конкурс «Humanitarian demining – Technology Innovation Challenge», метою заходу було представити університетські розробки в галузі гуманітарного розмінування та відібрати команди на отримання гранту від UNDP.

До проведення заходу було залучено здобувачів вищої освіти 4-го та 5-го року навчання спеціальності 035 “Філологія” Анастасію Голуб та Маргариту Давидову для виконання функцій усних перекладачів. Анастасія Голуб перекладала інформацію усіх доповідачів та учасників конкурсу для Едварда Кроузера, операційного спеціаліста з протимінної діяльності ПРООН в Україні, а Маргарита Давидова працювала з перекладом для Еміля ЛеБрана  й Адама, представників компанії Tech 4 Training.Анастасія перекладала інформацію усіх доповідачів та учасників конкурсу для Едварда Кроузера, операційного спеціаліста з протимінної діяльності ПРООН в Україні.

Вже не вперше здобувачі мають нагоду перевірити свої знання та отримати важливий досвід у майбутній професійній діяльності, беручи участь в університетських заходах із залученням закордонних партнерів та експертів.

Бажаємо нашим здобувачам подальшого професійного зростання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *