Профорієнтація у Фаховому коледжі інженерії, управління та землевпорядкування НАУ

19-21 березня 2024 року доценти кафедри української мови та культури факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Анастасія Сібрук  і Христина Стецик провели цикл зустрічей зі студентами різних спеціальностей Фахового коледжу інженерії, управління та землевпорядкування НАУ. Організувала зустрічі з майбутніми випускниками викладач коледжу, канд. філол. наук Людмила Халіновська.

А. Сібрук і Х. Стецик Христина розповіли студентам коледжу про спеціальності в Національному авіаційному університеті, особливості навчання, організацію студентського дозвілля, проживання в гуртожитках. Для унаочнення сказаного було запропоновано переглянути презентаційні матеріали про наш заклад вищої освіти.

Під час розмови викладачі переконалися, що в коледжі навчаються надзвичайно вмотивовані студенти, які орієнтовані на вступ до НАУ. Майбутні абітурієнти виявили значну зацікавленість у проведенні такої онлайн-конференції, ставлячи багато запитань щодо правил вступу до університету, студентського життя, формах і вартості навчання.

Ласкаво просимо до вступу до нашого університету і бажаємо майбутнім випускникам Фахового коледжу інженерії, управління та землевпорядкування НАУ, щоб навчання в університеті стало початком дороги в нове, доросле та самостійне життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *