Завершення практики з документознавства

25 червня 2023 р.  на кафедрі історії та документознавства завершилась практика з документознавства здобувачів  вищої освіти 321 групи ОС «Бакалавр» спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», ОПП «Документознавство та інформаційна діяльність».  Практика проходили в змішаному режимі онлайн та офлайн  з 12 червня по 25 червня 2023 року.

7 студентів проходило практику  в онлайн режимі на кафедрі історії та документознавства і під час проходження практики  в повному обсязі виконали  запланований обсяг робіт та показали хороші результати роботи з документами.

       Троє здобувачів вищої освіти опановували практичне документознавство у відділі контролю, документального забезпечення та архіву управління документального забезпечення, публічної інформації та розгляду звернень громадян Адміністративного департаменту Національної служби здоров’я України при Міністерстві охорони здоров’я України (Ніколаєнко С.,  Якубчак Я., Шелегеда О.).  Усі студенти при проходженні «живої» практики показали високий рівень знань, виявили сумлінність та організованість, що було відмічено у відгуках від організації та отримали оцінки «відмінно». Підведення підсумків практики відбулось у присутності керівника практики від НАУ – Курченко Тетяни Євгенівни, доцента кафедри історії та документознавства.

     Захист практики відбувся 23 червня 2023 р. з дистанційним представленням презентаційних матеріалів про зміст практики та виконання індивідуального завдання. На захисті практики відбувся обмін думками щодо подальшого її удосконалення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *