КОНКУРСНЕ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ФЛСК

31 травня 2023 року відбулося засідання вченої ради факультету лінгвістики та соціальних комунікацій у залі Вченої ради НАУ. На початку засідання кращих працівників факультету було нагороджено Грамотою Національного авіаційного університету та Подякою ректора зa багаторічну сумлінну працю, високий прoфесioнaлiзм, плідну науково-педагогічну діяльність та значний внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців.

Ключовим питанням порядку денного постало питання про обрання за конкурсом на посади завідувачів кафедр, професорів, доцентів і старших викладачів ФЛСК. Цього разу всі претенденти були запрошені до зали Вченої ради, де члени Вченої ради ФЛСК мали змогу поставити запитання та висловити свої побажання.

Наступним у порядку денному було обговорення результатів опитування здобувачів вищої освіти, яке відбувалось в Національному авіаційному університеті протягом листопада-квітня 2022-2023 н.р. Декан Наталія Ладогубець звернула увагу завідувачів кафедр на виявлені недоліки і попросила провести обговорення на кафедрах. Крім того, були розглянуті пропозиції щодо покращення навчального процесу.

Серед інших питань, що розглядалися на цьому засіданні, були клопотання від кафедр щодо затвердження тем дисертацій на здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії, рекомендації до друку матеріалів всеукраїнського круглого столу, а також продовження терміну проживання працівників факультету у гуртожитках Студентського містечка НАУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *