Заклад позашкільної освіти та заклад вищої освіти: пліч-о-пліч до вершин професійної майстерності заради майбутнього України

19 квітня 2023 року фахівці Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій, заступники декана Анжеліка Кокарєва та Леся Хоменко-Семенова, завідувач лабораторії педагогічної майстерності та моніторингу якості вищої освіти Елліна Главінська стали учасниками круглого столу «Заклад позашкільної освіти та заклад вищої освіти: пліч-о-пліч до вершин професійної майстерності заради майбутнього України», який організував Київський палац дітей та юнацтва.

Участь у засіданні круглого столу взяли представники 19 закладів вищої освіти.

Під час засідання обговорили план взаємодії Палацу і закладів вищої освіти. Адже, в сучасних умовах розвитку в післявоєнній Україні ринкових відносин, ринку праці, нових форм власності, безробіття і конкуренції, своєчасний і обґрунтований вибір молоддю професії, закладу освіти, набуде ще більше економічне і соціальне значення.

Представники Національного авіаційного університету обговорили подальшу співпрацю з Київським палацом дітей та юнацтва, яка сприятиме професійному становленню здобувачів вищої освіти, а також стане платформою для вибору майбутньої професії вихованців Палацу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *