Співпраці НАУ і POSTMODERN бути!

30 квітня 2024 року факультет лінгвістики та соціальних комунікацій в особі в.о. декана Наталії Мельник та доцента кафедри англійської філології Ольги Линтвар ініціював підписання Угоди про співпрацю з ТОВ «ПОСТМОДЕРН» в особі заступника директора компанії Марини Маркович, за сприяння керівника перекладацького відділу компанії Олесі Запісочної.

Команда факультету у складі Наталії Мельник, Ольги Линтвар та Богдана Швеця відвідала студію та обговорила деталі співробітництва й подальшої роботи. Так, у рамках договору  домовлено про реалізацію спільних проєктів, науково-практичних заходів, здійснення практичної діяльності у сфері забезпечення підготовки здобувачів вищої освіти спеціальності 035 «Філологія», зокрема проходження виробничої практики на базі компанії POSTMODERN, залучення викладача-практика.

Після підписання угоди відбулася неформальна частина зустрічі, під час якої представникам факультету показали, де відбувається процес локалізації іноземного кінопродукту з метою його адаптації на ринку України.

У перспективі сторони домовилися про розширення співпраці із можливістю залучення іноземних партнерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *