Відбулося засідання робочої групи забезпечення міжнародної інтеграції та підвищення проєктної активності та мобільності науково-педагогічних співробітників

29 березня черговий раз відбулося засідання робочої групи забезпечення міжнародної інтеграції та підвищення проєктної активності та мобільності науково-педагогічних співробітників Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій ініційоване в.о. декана Наталією МЕЛЬНИК.
Було обговорено позитивні результати першого місяця роботи групи, а саме сприяння укладанню договору про студентські обміни між Національним авіаційним університетом (Факультет лінгвістики та соціальних комунікацій) та Університетом Євле (Факультет освіти та бізнесу), м. Євле Швеція. Групою обговорено кроки щодо механізми створення та розвитку наукових кластерів та дослідницьких груп. З цією метою до 02.04.2024 року на ФЛСК проводиться опитування науково-педагогічних працівників за допомогою Google forms.
Окремим завданням представників групи є пошук європейських партнерів щодо розвитку студентської мобільності. Для цього між учасниками групи було розподілено університети, які можуть бути потенційними партнерами та створити листи-пропозиції для них. Перспективою подальшої роботи є оптимізація інформаційного наповнення сайту ФЛСК щодо створення наукових кластерів та їхніх лідерів, а саме додавання на сторінку сайту ФЛСК вкладки «Дослідження» та наповнення вкладки інформацією про наукові групи, напрями та особливості їхніх досліджень, періодичність зустрічей груп та тематики проектів, що розробляється науковою групою.

Новину підготувала:

 в.о. декана Наталія Мельник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *