Зустріч робочої групи з інформаційного забезпечення сайту

27 березня 2024 року на Факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій відбулася зустріч робочої групи з інформаційного забезпечення сайту факультету. До складу робочої групи увійшли: відповідальна по роботі зі студентами Леся Хоменко-Семенова; доцентка кафедри іноземних мов і перекладу Наталія Хайдарі; старша викладачка кафедри англійської філології і перекладу Анна Щербина, здобувачка 3-го курсу, групи ПП-326 Наталія Шапенко.
У ході зустрічі в.о. декана факультету Наталя Мельник окреслила коло перспективних задач оптимізації роботи сайту як важливого інформаційного ресурсу сьогодення, а також колаборації з проєктними робочими групами факультету в інформаційній площині.
Відповідальна факультету по роботі зі студентами Леся Хоменко-Семенова провела майстер-клас з учасниками робочої групи, продемонструвавши алгоритми роботи з сайтом та можливості його удосконалення.
Разом з тим, було обговорено розширення можливостей соціальних мереж факультету (Facebook, Instagram, tik tok) як ефективних платформ у проведенні профорієнтаційної роботи з майбутніми абітурієнтами.
У підсумку роботи групи було прийнято рішення створити офіційний YouTube канал факультету для розширення можливостей як і освітнього процесу, так і просування на українські та закордонні інформаційні майданчики.

Новину підготували:
відповідальна по роботі зі студентами
Леся Хоменко-Семенова,
старша викладачка кафедри англійської філології і перекладу
Анна Щербина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *