Професійний тренінг для майбутніх перекладачів

24 квітня за сприяння доцента кафедри англійської філології і перекладу Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Марини Рудіної проведено тренінг за участю викладача Andy (Великобританія) від Empire English School у форматі CELTA для бакалаврів і магістрів у межах курсу методики викладання англійської мови.

Тренінг відбувся завдяки провайдеру корпоративних курсів англійської з носіями мови в Україні Empire English School. Представниця школи у привітанні зазначила, що місія команди Empire English School – збільшити число молоді й дорослих, які володіють затребуваними навичками для отримання професії та конкурентного працевлаштування, занять підприємницькою діяльністю, уміннями укладати партнерські стосунки із країнами світу тощо. Вона запросила всіх студентів на навчання, акцентувала увагу на тому, що викладачі школи – спеціалісти з міжнародною сертифікацією CELTA, TEFL, TESOL.

Викладач Andy презентував фрагмент уроку за методикою навчання читанню. Діалог з Andy викликав значний інтерес учасників, а їх було понад 60, стосовно сучасних ефективних методик навчання різним аспектам англійської мови. Важливо, що на всі поставлені запитання студентами було отримано ґрунтовні цікаві відповіді від автора тренінгу. Тренінг пройшов на піднесеному емоційному рівні, викликав жвавий інтерес учасників, супроводжувався актуальними методичними порадами і цікавими авторськими знахідками Andy, якими він щиро поділився зі студентською аудиторією.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *