Засідання студентського наукового гуртка “Speaking Club”

21 листопада 2022 року на кафедрі іноземних мов за фахом Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Національного авіаційного університету у дистанційному форматі відбулося засідання студентського наукового гуртка “English Speaking Club”, під керівництвом старшого викладача кафедри Денисенко Наталії Григорівни.

Студенти 5 курсу групи 171м факультету кібербезпеки, комп’ютерної та програмної інженерії виступили з доповідями на тему “Basic Functions of Money”.

Навчальна дисципліна «Ділова іноземна мова» розрахована тільки на перший семестр, тому додаткові заняття зі студентами у науковому гуртку дають змогу повністю охопити базові питання економіки та більш детально зупинитися на основних моментах економічної теорії.

Тема “Basic Functions of Money” була обрана не випадково, адже у сучасному мінливому світі досить важко створити чітке розуміння базових процесів економіки, що іноді не підпадають під основні закони. І тут у нагоді стають цікаві дослідження, що студенти проводять у наукових гуртках, палкі дебати допомагають знайти зерно істини та орієнтир у нашому мінливому світі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *