Секс-освіта, як основа self-care

1 грудня 2022 року до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом на Факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій відбулася зустріч з популяризаторкою сексуальної освіти Крістіною Шапран, яка вже багато років поспіль доєднується до проєктів факультету.

До заходу доєдналися здобувачі усіх спеціальностей університету, а також – проректор НАУ з гуманітарноюї політики та інновацій Світлана Тімкіна, яка привітала гостю та учасників заходу.

Темою зустрічі була «Секс-освіта, як основа self-care».

У ході конструктивного діалогу порушувалися важливі питання у площині сексуального виховання молоді, зокрема: толерантного ставлення до себе та свого партнера; сексуальної самоповаги; сексуального насильства та його протидії; коли і як бути готовим до важливого кроку; подолання страхів пере словом «ні».

Велика кількість запитань, реплік, щирих зізнань – довів, що наша студентська молодь потребує підтримки та порад у даній проблематиці, оскільки ми прагнемо до розвитку свідомої, здорової, щасливої молоді, яка буде комфортно почувати себе у соціумі.

Факультет лінгвістики та соціальних комунікацій висловлює щиру вдячність Крістіні Шапран за плідну та важливу співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *