Авіаційна та екстремальна психологія у контексті технологічних досягнень

У межах ІV Міжнародного симпозіуму «Гуманітарний дискурс мультикультурного світу: наука, освіта, комунікація» відбулася XIІІ Міжнародна науково-практична конференція «Авіаційна та екстремальна психологія у контексті технологічних досягнень» кафедри авіаційної психології факультету лінгвістики та соціальних комунікацій НАУ.

Учасників конференції привітали проректорка з міжнародного співробітництва і освіти Національного авіаційного університету Ірина Зарубінська, ректорка Мукачівського державного університету Тетяна Щербан, в.о. декана факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Національного авіаційного університету Наталія Мельник, заступник декана з наукової та міжнародної діяльності факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Національного авіаційного університету Анжеліка Кокарєва.

Найжвавіші дискусії під час пленарного засідання викликали виступи «Results of the sentiment analysis of Ukrainian-Czech comments and news» Катерини Гордієнко та Zdeněk JOUKL, колег з Університету Палацького, Оломоуц (Чехія); «Розвиток лідерських та управлінських навичок: раціональне прийняття рішень» Дар’ї Супрун, професорки кафедри соціальної роботи та реабілітації гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Дякуємо кожному колезі, який своїми знаннями та дослідженнями підтримав розвиток такої важливої та соціально запитаної проблематики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *