Триває святкування 90-річчя НАУ

14 квітня на кафедрі іноземних мов за фахом Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Національного авіаційного університету відбулася інтерактивна бесіда з нагоди  90-річчя заснування НАУ. Студенти 173 групи Факультету кібербезпеки та програмної інженерії дізналися цікаві факти про  історію започаткування начального закладу, етапи його становлення та розвитку, відомих випускників, які своїми здобутками примножували і примножують його славу.

Під час бесіди, особливу увагу та гордість викликав той факт, що сьогодні НАУ є одним з найпрестижніших і найбільш впізнаваних закладів вищої освіти України і посідає високі позиції в рейтингах вищих навчальних закладів України. Увагу студентів привернули відомості щодо потужного науково-навчального комплексу НАУ та його структури;  той факт, що Національний авіаційний університет є членом Міжнародної асоціації університетів;  робота Інституту ICAO.

 Під час зустрічі зазначали, що університет готує фахівців різних спеціальностей, серед яких не лише фахівці інженерного профілю, а й  економісти,  психологи, соціологи,  програмісти, юристи, екологи, перекладачі та ін. Проте під час бесіди студенти виокремили спеціальності ІТ-сфери, оскільки, на їх глибоке переконання, саме цей напрямок є одним з найбільш перспективних. Під час обговорення студенти багаторазово підкреслювали, що сучасне суспільство навряд чи можна уявити без  новітніх інформаційних технологій, які міцно увійшли до нашого життя, а їх застосування стало повсякденною справою.

Обговорюючи історичні факти щодо університету, звернулися і до питань сьогодення. Зокрема, відзначили, що, не зважаючи на страшні реалії повномасштабної війни  проти України, учасники навчального процесу не лише адаптувались до нових умов,  а й розширили горизонти академічної співпраці.  Формат зустрічі сприяв дружньому та продуктивному обміну думками, бесіда пройшла в доброзичливій і позитивній атмосфері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *