Політ-2023. Когнітивні та комунікативні аспекти іншомовної професійної комунікації

6 квітня 2023 року на кафедрі іноземних мов і перекладу Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій відбулося засідання секції «Когнітивні та комунікативні аспекти іншомовної професійної комунікації», що проходило в рамках XXІІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Політ – 2023. Сучасні проблеми науки».

Кафедра іноземних мов і перекладу здійснює підготовку студентів, що вивчають різноманітні іноземні мови, а отже доповіді учасників переважно стосувалися особливостей вивчення та дослідження, а також перекладу з англійської німецької та іспанської мов.

Безпосередньо присутніми на секційних засіданнях конференції були більше ніж 70 студентів та молодих вчених (їх доповіді були представлені як українською, так і англійською мовами), бігато з яких крім того також подали тези для участі в збірнику праць.

Учасниками заходу стали студенти НАУ, представники Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій та інших факультетів, а також їх наукові керівники.
Особливий інтерес викликали жваві доповіді Лихно М., Білошапки Е., Осовської В., Бондарчук Е., тощо.

Слухачі не лише були зацікавлені практичної спрямованістю робіт доповідачів конференції, їх новизною та актуальністю, але й ставили численні питання виступаючим, дискутували, висловлювали власні думки та погляди.

За результатами проведення секційного засідання компетентним журі були визначені найкращі студенти та молоді вчені серед учасників, які згодом будуть нагороджені почесними грамотами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *