МІЖУНІВЕРСИТЕТСЬКИЙ ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ «МЕМОРІАЛ ВОЛОДИМИРА ЮРИЧКА»

7 квітня у спортивному комплексі Національного медичного університету імені О. О. Богомольця відбувся Турнір пам’яті студента, активіста Майдану, бійця 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар», лицаря ордену «За мужність» III ступеня Володимира Юричка, який загинув у бою з терористами в 2014 році разом з іншими солдатами «Айдару» в ході виконання бойових завдань.

У змаганнях взяли участь збірні команди Національного авіаційного університету (2 команди), Київського національного університету будівництва і архітектури, Національного медичного університету ім. Богомольця, Державного університету телекомунікацій.

З привітальними словами до учасників Турніру звернулися ректор НМУ імені О. О. Богомольця професор Ю. Кучин, проректор з науково-педагогічної  та лікувальної роботи, професор О. Канюра, декан медичного факультету № 3, професор О. Виговська, начальник Київського міського відділення Комітету з фізичної культури і спорту Міністерства освіти і науки України С. Бобровник. Всі учасники заходу вшанували пам’ять загиблого героя хвилиною мовчання.

За результатами ігор сильнішими виявилися спортсмени Національного авіаційного університету, які вирвали перемогу у збірної команди КНУБА з рахунком 2:1. ІІІ місце посіла команда НМУ.

Тренер збірної команди НАУ, майстер спорту, старший викладач кафедри фізичного виховання та спортивної підготовки ФЛСК Ракитіна Т.І.

Вітаємо призерів Турніру і висловлюємо свою пошану полеглому Герою!

Вічна слава Герою!

Слава Україні!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *