ПОЛІТ-2023. Фізичне виховання в умовах сучасності

6 квітня світова спільнота відзначає «Міжнародний день спорту на благо розвитку і миру». І так символічно, що саме у цей день, у рамках проведення XXIII Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Політ. Сучасні проблеми науки», на кафедрі фізичного виховання та спортивної підготовки відбулося засідання секції «Фізичне виховання в умовах сучасності».

З вітальним словом до учасників конференції звернулися заступник декана з наукової та міжнародної діяльності Анжеліка Кокарєва, завідувач кафедри фізичного виховання та спортивної підготовки Іван Вржесневський та дворазова Олімпійська чемпіонка, заслужений майстер спорту Людмила Порадник. Участь у засіданні взяли науково-педагогічні працівники кафедри, аспіранти та здобувачі вищої освіти Національного авіаційного університету, Національного університету фізичного виховання і спорту, Льотної академії Національного авіаційного університету, загалом 65 учасників. Модератором засідання секції виступила доцент кафедри Наталія Орленко.

Здобувачами вищої освіти було представлено доповіді з актуальних питань та виступи з презентаціями англійською і українською мовами. З найактуальніших проблем було розглянуто: вплив спорту на міжнародний імідж країни, освіта в сучасних умовах, вплив фітнесу на психологічний стан людини під час воєнного стану, засоби та методи відновлення та понад відновлення організму людини після фізичних навантажень, фізичне виховання в житті програмістів, реабілітація після спортивних травм, фактори впливу на підготовку спортсменів з ігрових видів спорту. Всі доповіді учасників пройшли на високому рівні з цікавим творчим підходом і використанням якісно підготовлених презентацій,

Кафедра фізичного виховання та спортивної підготовки вітає усіх учасників та їхніх наукових керівників і бажає всім Вам натхнення і мотивації до нових наукових здобутків!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *