Засідання вченої ради

16 лютого 2023 року відбулося планове засідання вченої ради факультету лінгвістики та соціальних комунікацій. На початку засідання були розглянуті питання щодо присвоєння вчених звань професора по кафедрі педагогіки та психології професійної освіти Віталію Рахманову та доцента по кафедрі соціальних технологій Ірині Прожозі. Під час таємного голосування члени вченої ради підтримали колег, кандидатури яких відповідають усім критеріям оцінки навчально-методичної і наукової діяльності до здобувачів відповідного вченого звання.

Важливим питанням порядку денного був звіт завідувача кафедри педагогіки та психології професійної освіти Ельвіри Лузік, у якому були представлені головні здобутки кафедри у навчально-методичній, виховній, науково-дослідній роботі за 2 роки діяльності.

Присутні також обговорили актуальне сьогодні питання про електронне освітнє середовище та особливості використання його при підготовці здобувачів вищої освіти.

Серед різного було погоджено нові редакції освітньо-професійних програм «Практична психологія» та «Філософія комунікації» для підготовки здобувачів бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *