Засідання робочої групи забезпечення міжнародної інтеграції та підвищення проєктної активності та мобільності науково-педагогічних співробітників ФЛСК

12 квітня відбулося щотижневе засідання робочої групи забезпечення міжнародної інтеграції та підвищення проєктної активності та мобільності науково-педагогічних співробітників Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій. В.о. декана Наталією МЕЛЬНИК та учасниками групи разом із злагодженою роботою заступника декана з виховної роботи Лесею ХОМЕНКО-СЕМЕНОВОЮ було розроблено концепцію представлення 4 дослідницьких кластерів та представлення їх на сайті (Суспільство сталого розвитку 2030: історія, міжкультурна інтеграція та синергія соціальних інститутів; Демократичні практики та філософія вищої освіти 2.0.; Диджиталізація та інноватика викладання. Глобалізація освіти урбанізованого суспільства; Відновлення та розширення інфраструктури університету: комерціалізація освітніх платформ та ресурсів ЗВО).
Результатом 2-х місячної роботи групи щодо міжнародної інтеграції та проектної діяльності співробітників ФЛСК напрямі стало також і запланована зустріч з менеджером з інноваційних проєктів Артем ЦЕЛІКОВИМ на 17 квітня 2024 року.


Новина підготовлена в.о. декана Наталією Мельник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *