Подальша міжнародна співпраця по проєкту «Вища освіта в період постпандемії: трансформації, виклики та перспективи» (Державний реєстраційний номер: 0122U001803)

8 квітня 2024 року Наталією Мельник, керівником проєкту, було проведено організаційну зустріч з Сінхільд Олсон, колегою з Університету Євле, м. Євле (Швеція) з питання проведення спільного для українських та шведських та шведських дослідників заходу «Inner development goals – Inner growth for sustainable developmen», що має відбутися в дистанційному форматі 11 квітня 2024 року, о 16:00 годині за Київським часом (Join Zoom Meeting https://hig-se.zoom.us/j/67166008294 Meeting ID: 671 6600 8294).
Обговорено питання представників-учасників, теми ключових спікерів та питання для дискусій. Сінхільд Олсон запропоновано платформи для подачі спільного гранту на проведення україно-шведської конференції восени (24 жовтня) на тему «Sustainable society developmental goals 2030 in global perspective», що матиме на меті розширення наукової мережі дослідження проблеми і українському вимірі гуманітарної вищої та загальної освіти.
Наталією Мельник зазначено, що на Факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій наразі в активній фазі знаходиться формування науково-дослідницьких груп, пріоритетними завданнями яких проведення та імплементація фундаментально-прикладних досліджень з урахуванням Цілей суспільства сталого розвитку 2030, а також світових стратегій практичної реалізації цих цілей в гуманітарній сфері.
Подальше партнерство передбачає контактування з представником шведської організації SIDA задля розробки концепції та ідеї конференції.

Новину підготувала керівник проекту Наталія Мельник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *