Майстерність створення мультимедійних презентацій

Здобувачі вищої освіти спеціальності 035 «Філологія» 304а та 302а групи кафедри англійської філології і перекладу під керівництвом викладача дисципліни “Практичний курс англійської мови” Оксани Полякової вивчали специфіку структури базової презентації, а саме Pyramid Principle та SCQA Framework, аналізували технічні аспекти створення презентації, наприклад: The rule of thirdsUsage of white space in Powerpoint PresentationsVisualization of dataUsage of scalable vector graphics and design ideas in Powerpoint, Identification of the core points та інші.

Студенти дізнались багато нової корисної інформації, наприклад, пораду застосовувати не більше 6 рядків на одному слайді та не більше 6 слів у кожному рядку, та спробували втілити отриманні теоретичні знання та практиці. Завдання студентів полягало у створенні презентацій з лексичної теми Fine Arts, що вивчається, із використанням правильної структури презентації та технічних аспектів. Студенти впорались із завданням на відмінно, представивши цікаві, логічно структуровані, технічно досконалі презентації. Викладач порадив студентам на майбутнє більше уваги приділяти логічним переходам від слайду до слайду та необхідності більшої комунікації з аудиторією.

Сподіваємось, що отримані знання стануть студентам у нагоді під час захисту курсових та дипломних робіт, а також у професійній діяльності.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *