Захисти кваліфікаційних робіт магістрів-філологів

25 -28 грудня 2023 року на кафедрі англійської філології і перекладу факультету лінгвістики та соціальних комунікацій відбувся офлайн та онлайн захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» освітньо-професійної програми «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська» спеціальності 035 «Філологія».

Тематика магістерських робіт включала актуальні проблеми германської філології, теорії та практики перекладу, підготовки філологів-перекладачів. Всі тексти поданих до захисту робіт пройшли успішну перевірку системою пошуку текстових збігів Unicheck, що є гарантом оригінальності здійснених досліджень. Захист кваліфікаційних робіт традиційно відбувся англійською мовою, з використанням презентацій. Екзаменаційна комісія із задоволенням відзначила якісний рівень переважної більшості робіт та високий рівень професійної дискусії під час їхнього захисту.

Вітаємо магістрів та їхніх наукових керівників з успішним захистом та бажаємо реалізації у професійній діяльності та щасливого особистого життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *