Засідання вченої ради ФЛСК

 

09 березня 2023 року відбулося засідання Вченої ради факультету лінгвістики та соціальних комунікацій.

Вже стало гарною традицією розпочинати засідання Вченої ради з питання щодо представлення до присвоєння вченого звання. Цього разу Вчена рада ФЛСК підтримала кандидатури Віри Базової, Юлії Пришупи щодо присвоєння вченого звання доцента по кафедрі іноземних мов і перекладу та Валентини Санжаровець щодо присвоєння вченого звання доцента по кафедрі соціальних технологій.

            Вчена рада також заслухала звіт завідувача навчально-наукової лабораторії педагогічної майстерності та моніторингу якості вищої освіти Еліни Главінської про діяльність лабораторії для супроводження освітнього процесу в Національному авіаційному університеті, освітній проєкт «Soft Skills» для здобувачів вищої освіти, тренінги, що проводяться на базі лабораторії, та співпрацю лабораторії з іншими факультетами. Члени вченої ради схвалили роботу навчально-наукової лабораторії та її завідувача.

            Серед інших питань було рекомендовано до друку новий випуск збірника наукових праць «Вісник НАУ. Серія: Філософія. Культурологія» та збірники матеріалів конференцій. Також було погоджено нові редакції освітньо-професійних програм «Психологія», «Психологія бізнесу», «Документознавство та інформаційна діяльність», «Соціальна робота», розглянуто питання щодо відрахування здобувача вищої освіти ступеня «Доктор філософії» за результатами атестації та інші питання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *