Академічна мобільність студентів ФЛСК НАУ активно шириться різними країнами завдяки міжнародній співпраці НАУ

У продовження чудових новин про можливості академічної мобільності студентів Національного авіаційного університету раді поділитися новими здобутками.
За підтримки в.о. декана факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Наталії Мельник та завдячуючи підписаній угоді між НАУ та Університетом Євле (Швеція), студенти факультету отримали можливість провести цілий семестр у мальовничій Швеції.
Здобувачі факультету лінгвістики та соціальних комунікацій спеціальності 035 Філологія Анастасія Голуб, магістрантка 1 курсу, та Олена Бровчук, студентка 4 курсу, розпочали захоплюючу подорож у рамках північної мобільності в Університеті Євле, що в мальовничому місті Євле, Швеція.

Їхнє перебування є унікальною можливістю для обміну знаннями та культурним досвідом, розширення академічних горизонтів і поглиблення знань у галузі філології.

В оточенні сучасних навчальних ресурсів та відкритого, інноваційного освітнього середовища Університету Євле, студентки не лише вивчають нові методики навчання та дослідження, але й занурюються у багату культурну спадщину Скандинавії, створюючи міцні зв’язки між українською та шведською академічними спільнотами.

Сподіваємося, що студенти використають такий важливий шанс для власного професійного зростання та саморозвитку!

Дякуємо університету-партнеру та нашим колегам за надану можливість для наших здобувачів! Віримо у подальшу плідну співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *