Високе визнання практичних здобутків студентів-документознавців

08 жовтня в.о. декана ФЛСК, доктор педагогічних наук Наталія Мельник зустрілася із студентами спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» ОП «Документознавство та інформаційна діяльність» з нагоди вручення подяк здобувачкам спеціальності Софії Амелькіній, Вікторії Войчук, Маргариті Рибіцькій, Анастасії Сенченко, Вікторії Федько, Валерії Харченко, Олександрі Шинкаренко та Єві Шиловій за теоретичну підготовку, практичні вміння та навички, які вони виявили при виконанні виробничих завдань під час проходження фахово-ознайомлювальної практики в Центральному державному архіві вищих органів влади та управління України.

Ця зустріч була ініційована листом, який надійшов з Центрального державного архіву вищих органів влади та управління України в особі його директора доктора історичних наук, професора Лариси Левченко на ім’я в.о. декана ФЛСК доктора педагогічних наук Наталії Мельник з подякою за підготовку студентів спеціальності.

У зустрічі взяли участь заступниця декана ФЛСК по роботі зі студентами, кандидат педагогічних наук, доцент Леся Хоменко-Семенова та завідувач кафедри історії та документознавства, доктор історичних наук, професор Ірина Тюрменко.

Адміністрація факультету, кафедра історії та документознавства висловлюють щиру подяку ЦДАВО в особі директора архіву Ларисі Левченко, всім співробітникам архіву за досвід, знання та уміння, які студенти отримали за час фахово-ознайомлювальної практики.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *