Здобувачі вищої освіти спеціальності 029 Іінформаційна, бібліотечна та архівна справа» відвідали музей історії НАУ та авіаційний навчальний ангар

19 вересня 2024 року здобувачі вищої освіти спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» 2-го та 3-го курсу відвідали музей історії Національного авіаційного університету, де дізналися про становлення авіації в Україні. Особливу увагу було приділено історії самого НАУ, який започаткував свій шлях як авіаційний факультет Київського машинобудівного інституту. З 1933 року набув статусу – Київський авіаційний інститут. Студенти дізналися про процес евакуації університету під час Другої світової війни та подальшу історію розвитку після повернення до Києва: масштабування науково-освітніх напрямків, розширення структури університету, розбудову студмістечка.

Під час екскурсії музеєм до уваги здобувачів були представлені історичні документи авіаційної тематики, а після цього студенти вирушили до навчального ангару НАУ, де познайомилися з реальними зразками авіаційної техніки та іншими технологічними експонатами.

Кожен студент дізнався трохи більше про рідний НАУ та отримав позитивні враження від екскурсії.

Щиро дякуємо адміністрації Музею історії НАУ за цікаву і пізнавальну екскурсію!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *