День вишиванки на ФЛСК

Цього року 16 травня вся Україна відзначає Всесвітній день вишиванки. Для українців вишиванка символізує красу, силу, щасливу долю та родину пам’ять. Кожна вишиванка – це унікальний твір, який об’єднує нас з нашим минулим та одночасно є символом сучасності.

Цього дня на факультеті лінгвістики та соціальних комунікацій традиційно відзначали важливе свято, яке в черговий раз демонструє світові хто ми є – справжні українці!

 До заходу доєдналися в. о. декана Наталія Мельник, заступник декана Анжеліка Кокарєва та відповідальна по роботі зі студентами Леся Хоменко-Семенова, завідувачі кафедр, викладачі та здобувачі вищої освіти факультету, які провели особливий флешмоб біля символу НАУ – літака Ан-26.

Також, за ініціативи старшої викладачки кафедри історії та документознавства Жанни Паскал та здобувачів вищої освіти 121 та 221 груп спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» була підготовлена тематична фотозона, де кожен відвідувач зміг доєднатися до створення інсталяції карти України із жовто-блакитних стрічок.

Разом з тим, проводили збір для підрозділу випускника НАУ, сина нашої колеги, який виконує бойові завдання на Донбасі!

Українська вишиванка – це частина культури українського народу, національна святиня, генетичний код нації. Сьогодні День вишиванки має особливий сенс, адже українці змушені відстоювати свою національну автентичність і боротися за свободу, віддаючи найдорожче – свої життя.

Низький Вам уклін Герої країни, захисники України! Наша велика подяка за кожний прожитий день!

Слава Україні! Героям Слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *