Участь  у круглому столі «Пропаганда та її види. Шляхи протидії пропаганді»

24 квітня 2024 року доцентка кафедри педагогіки та психології професійної освіти факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Леся Хоменко-Семенова взяла участь  у круглому столі «Пропаганда та її види. Шляхи протидії пропаганді», організованому кафедрою права та соціальної роботи Ізмаїльського державного гуманітарного університету.

Засідання круглого столу відкрив ректор ІДГУ, професор Кічук Я.В., який у вступній промові розкрив актуальність і важливість обраної теми для формування медіаграмотності та патріотичної позиції молоді в умовах російсько-української війни.

Робота круглого столу відбувалася за такими напрямками:

  • пропаганда як соціально-політичне явище, її види та функції;
  • досвід використанням пропаганди в державній інформаційній політиці;
  • механізми впливу пропаганди та способи уникнення ворожої пропаганди.

 Леся Хоменко-Семенова представила доповідь «Інформаційна війна – зброя масового знищення», у якій представила важливі аспекти протидії ворожій пропаганді та фейкам.

Доповіді усіх учасників круглого столу супроводжувалися яскравими та інформативними презентаціями, викликали жваві дискусії та питання з боку слухачів.

У цілому, робота круглого столу була спрямована на патріотичне виховання студентської молоді, зміцнення активної громадянської позиції, формування критичного мислення, медіаграмотності, інформаційних компетентностей, що є вкрай необхідними в сучасних умовах.  

Щиро дякуємо організаторам заходу та адміністрації ІДГУ за плідну співрацю в межах роботи круглого столу та  сподіваємося на подальшу співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *