Вітаємо з успішним захистом кваліфікаційнихробіт здобувачів вищої освіти  ОС «Бакалавр» спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» заочної форми навчання

26 лютого 2024 р. відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти  ОС «Бакалавр» спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» заочної форми навчання. Свої роботи представили 6 здобувачів вищої освіти.  Захист проходив в режимі онлайн.

Екзаменаційна комісія у складі:

– Голови комісії Левченко Л.Л., доктора історичних наук, професора, Директора Центрального державного архіву вищих органів влади та управління України;

членів комісії:

– Дротянко Л.Г., доктора філософських  наук, професора, завідувачки кафедри філософії ФЛСК НАУ, 

– Тюрменко І.І., доктора історичних наук, професора, завідувачки кафедри історії та документознавства ФЛСК НАУ;

– Сидоркіної О.М., кандидата філософських наук, доцента кафедри філософії ФЛСК НАУ;

– Божук Л.В., кандидата історичних .наук, доцента кафедри  історії та документознавства ФЛСК НАУ та секретаря Ількової О.Г., старшого викладача кафедри історії та документознавства ФЛСК НАУ.

Комісія засвідчила, що всі представлені кваліфікаційні дослідження виконані на належному рівні, а їх автори заслуговують на присвоєння кваліфікації «Бакалавр з документознавства та інформаційної діяльності».

Кафедра історії та документознавства щиро вітає випускників з успішним захистом кваліфікаційних бакалаврських робіт та запрошує на навчання в магістратурі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *