Укладено договір про наукове співробітництво між кафедрою авіаційної психології ФЛСК та Інститутом соціальної та політичної психології

Наукові взаємозв’язки та співробітництво між закладами вищої освіти відіграють важливу роль у розвитку науки та реалізації освітніх завдань. У цьому контексті укладено договір про наукове співробітництво між кафедрою авіаційної психології факультету лінгвістики та соціальних комунікацій та Інститутом соціальної та політичної психології, який відкриває нові можливості співпраці у галузі психології. Основною метою цієї угоди є обмін досвідом, проведення спільних досліджень та розробка інноваційних підходів в освітній сфері, зокрема в контексті вдосконалення практичних навичок студентів.

Дякуємо за сприяння у підписанні договору директорові Інституту, кандидату психологічних наук, член-кореспонденту НАПН України Миколі Слюсаревському, співробітникам лабораторії методології психосоціальних і політико-психологічних досліджень, зокрема доктору наук державного управління, доценту Олені Суший, доктору психологічних наук, cтаршому науковому співробітнику Валерії Жовтянській.

Підписання договору між кафедрою авіаційної психології та Інститутом соціальної та політичної психології є кроком у напрямку поглиблення співробітництва між двома визначними науковими установами. Це відкриває нові можливості для вирішення складних проблем у галузі психології та сприяє подальшому розвитку науки й практики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *