СИЛА ЄДНОСТІ

5 лютого 2024 року до Дня факультету студентська рада ФЛСК та Товариство молодих учених ФЛСК за підтримки адміністрації факультету організували благодійний ярмарок «Сила Єдності». До проведення ярмарку доєдналися студенти, викладачі та співробітники факультету. Окремо дякуємо в.о. проректора з гуманітарної політики та інновацій Марині Петченко та відділу по роботі зі студентами НАУ, які підтримали ініціативу студентства та взяли активну участь у ярмарку.

Кожен мав можливість зробити особистий внесок у добру справу: тістечка, печиво, пироги, вироби з бісеру, сувеніри, світшоти із символікою ФЛСК, – все це своїми руками підготували організатори ярмарку.

 Усі зібрані кошти підуть на матеріали для пошиву одягу військовим, який з любов’ю шиють волонтерки з Гостомеля та Бучі «Незламні чаклунки».

На сьогодні «Незламні чаклунки» одягли близько 1000 військових, шиють: балаклави, шапки, форми, фліски, термобілизну, також забезпечують хлопців шкарпетками, смаколиками та іншими потрібними речами.

Благодійний Ярмарок ФЛСК виявився не тільки чудовою можливістю для студентів проявити творчість та підтримку, але й важливим кроком у зміцненні духу факультетської громади та відданості великій справі.

Ми дякуємо кожному, хто доєднався до важливої справи, доки ми разом, доти ми незламні і віримо у наших Захисників та нашу Перемогу!

Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *