Активна співпраця зі стейкхолдерами в дії

23 вересня 2022 року здобувачі вищої освіти спеціальності 029 “Інформаційна, бібліотечна та архівна справа” факультету лінгвістики та соціальних комунікацій мали унікальну можливість зустрітися із Ігорем Леонідовичем Зелінським, Заступником Голови Державної авіаційної служби України. Ігор Леонідович є дійсним членом Ради роботодавців ФЛСК і постійним стейкхолдером освітньо-професійної програми “Інформаційна аналітика та соціальні комунікації”, високоповажним державним службовцем та фахівцем своєї справи.

Під час зустрічі на тему “Інформаційно-аналітичне забезпечення органів державної влади” Ігор Леонідович наголосив на важливості налагодження тісного зв’язку між теорією і практикою; звернув увагу на особливостях інформаційно-аналітичного забезпечення в Державній авіаційній службі України, а також задачах і функціях, які реалізуються співробітниками відділу інформаційно-аналітичного забезпечення. Особливу увагу Ігор Зелінський приділив якостям, якими має володіти спеціаліст з інформаційно-аналітичної діяльності: комунікативність, аналітичне, критичне мислення, вміння працювати з інформацією, великий багаж знань. Відмітив, що зараз в Україні спостерігається кадровий голод у спеціалістах з інформаційно-аналітичної діяльності в органах державної влади. Ігор Леонідович наголосив, що авіаційна сфера сьогодні складна і комплексна, але не дивлячись на закритий авіапростір, є вітчизняні авіакомпанії, які працюють за межами України, а в нашій державі постійно здійснюється технічне обслуговування для збереження нашого авіаційного потенціалу.

Отже, цивільна авіація України не зупинилася, а Державна авіаційна служба України виконує свої функції. Здобувачі вищої освіти мали можливість й опанувати нові знання, зокрема, Ігор Леонідович зробив наголос на перебігу реалізації Угоди між Україною та Європейським Союзом про спільний авіаційний простір. Студенти зацікавилася можливістю працевлаштування у Державній авіаційній службі України, а також можливістю пройти виробничу практику або стажування. Ігор Зелінський наголосив, що між Національним авіаційним університетом і Державною авіаційною службою України укладений Меморандум про співпрацю, в рамках якого студенти можуть пройти стажування. Часові обмеження зустрічі не дозволили поставити запитання усім бажаючим, тому гість погодився на подальші зустрічі в тематичному форматі. На останок Ігор Леонідович побажав успіхів і якнайшвидшої перемоги, щоб Україна повернулася до мирного життя і цивільна авіація відновила свої потужності.

Колектив кафедри та здобувачі вищої освіти дякують Ігорю Леонідовичу Зелінському за співпрацю, дружбу, комунікацію, небайдужість та бажають всього найкращого в мирній, квітучій Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *