Профорієнтація учнівської молоді – крок до вибору майбутньої професії

31 січня 2024 року здобувачка вищої освіти Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій освітньо-професійної програми «Практична психологія» Наталія Шапенко провела профорієнтаційну зустріч з  учнями 11 класів Спеціалізованої школи №197 ім. Дмитра Луценка м. Києва.

Даний захід відбувся з метою ознайомлення старшокласників з основними чинниками та факторами, які слід враховувати під час вибору тієї чи іншої професії, а також озброєння підлітків необхідними знаннями щодо соціально-економічних та психофізіологічних особливостей різних професій гуманітарного профілю.

До уваги майбутніх абітурієнтів було представлено інформацію, в якій розкрито особливості організації роботи кафедр, функціонування профбюро, студентської ради, творчого об’єднання студентів і аспірантів Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій.

Наприкінці зустрічі всі присутні отримали буклети, що містять докладну інформацію щодо умов вступу та навчання за освітніми ступенями «Бакалавр» та «Магістр», а також запрошення до участі у профорієнтаційних і наукових заходах, що проходять в Національному авіаційному університеті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *