Міжнародний обмін досвідом

Доцент кафедри української мови та культури ФЛСК НАУ Анастасія Сібрук стала учасницею літньої школи для викладачів з різних куточків Європи, організованої Лестерським університетом (м. Лестер, Велика Британія) упродовж червня-серпня 2022 року. У наукових заходах брали участь кандидати та доктори наук різних профілів. Викладачі відвідували воркшопи, тренінги та панельні дискусії, працювали в групах за напрямом спеціальності, обговорювали важливі та актуальні питання вищої школи, а саме: майбутнє вищої освіти в умовах глобалізації, інклюзивна освіта, психологічний стан всіх учасників освітнього процесу.

Науковці мали можливість презентувати свою країну, університет, покращити навички викладання, поділитися своїм досвідом та вміннями, запозичити досвід колег. 

У результаті співпраці доцентові було вручено відповідні сертифікати, присвоєно звання та статус Почесного запрошеного співробітника Школи археології та стародавньої історії з 20 червня 2022 року по 20 червня 2023 року.

Проведення таких заходів є важливою складовою роботи  працівників вищої школи, оскільки дають можливість розвивати міжнародну співпрацю, залучати стейкхолдерів, здобувати нові знання та компетентності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *