Відбувся благодійний турнір на підтримку ЗСУ

24 вересня 2022 року у спортивному комплексі НАУ відбувся благодійний турнір з баскетболу 3х3 на підтримку Збройних сил України, а саме 72-ї бригади. Ініціаторами ігор були випускники НАУ та старший викладач кафедри фізичного виховання та спортивної підготовки факультету лінгвістики та соціальних комунікацій (ФЛСК), тренер збірної команди з баскетболу Микола Величенко.

У турнірі взяли участь 8 команд, загалом 37 осіб, з яких 21 випускник НАУ. З вітальним словом до спортсменів звернувся завідувач кафедри Іван Вржесневський. Також учасники змагань  мали можливість побачити відеозвернення випускника збірної команди НАУ з баскетболу Антона Міняйленка, який захищає батьківщину в лавах ЗСУ. 

Загалом було зіграно 16 ігор, у результаті яких перше місце виборола команда “Curband”, 2 місце – “FWT” , 3 місце  -“Штопке” і почесне 4-те місце посіла збірна команда “НАУ”, до складу якої входили студенти нашого університету. Молоді спортсмени мали змогу перейняти досвід у більш досвідчених баскетболістів та продемонструвати свою майстерність, згуртованість та жагу до перемоги.

Також, до благодійної участі долучилися баскетболісти, випускники НАУ, які з різних обставин знаходяться в США, Польщі, Бельгії та Болгарії.

Кафедра фізичного виховання та спортивної підготовки ФЛСК пишається нашими випускниками, які у такий важкий час не стоять осторонь та допомагають українським захисникам.

Віримо та наближаємо нашу Перемогу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *