Засідання вченої ради факультету

9 листопада 2023 року відбулось планове засідання вченої ради Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій.

Головною темою порядку денного став звіт кафедри історії та документознавства за два роки діяльності (завідувач – Ірина Тюрменко). У змістовній презентації були представлені головні здобутки кафедри, навчально-методична та наукова робота, міжнародна діяльність та укладені міжнародні договори, головні проєкти кафедри, підвищення кваліфікації викладачів, студентська наука, академічна мобільність, робота зі стейкхолдерами та організація роботи зі здобувачами вищої освіти. Робота кафедри була визнана взірцевою, отримавши схвальні відгуки від декана та всіх членів вченої ради.

Окремим питанням заслухали звіт завідувача кафедри англійської філології та перекладу Ліани Буданової про низку заходів, організованих кафедрою в рамках проведення Тижня англійської мови з 16 по 20 жовтня. Варто відзначити такі заходи: створення відеореклами спеціальності «Переклад», конкурси письмового перекладу та пісенного перекладів, фонетичний конкурс, конкурс поетичного перекладу та цикл цікавих зустрічей «Стратегія успіху» з випускниками кафедри.

Крім тoгo, на засіданні були затверджені теми дисертацій на здобуття ступеня доктора філософії за науковими спеціальностями 015 «Професійна освіта (за спеціалізаціями)», 053 «Психологія» та рекомендовані до друку рукописи збірників наукових праць та навчальних посібників.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *