Відвідини студентами першого курсу музею НАУ

7 листопада старший викладач кафедри іноземних мов за фахом Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Денисенко Наталія Григорівна разом зі студентами 110 та 111 груп факультету комп’ютерних наук і технологій провели цікаві та пізнавальні екскурсії до музею НАУ.

Музей створювався як важливий освітній, культурно-ресурсний центр нашого закладу. В експозиціях відтворені історичні передумови створення закладу та його історія, віхи його розвитку, події, факти, здобутки, долі видатних особистостей: ректорів, викладачів, студентів, їхні успіхи, досягнення, їх внесок не тільки в спадщину університету, але і в загальну соціально-культурну спадщину країни.

Оновлена експозиція Музею займає достойне місце в університетському проєкті «Єдність духовної і фахової культури», мета якого – виховання особистості на прикладах життя і творчості еліти України. Матеріали експозиції Музею, популяризуючи досягнення навчального закладу, розкриваючи перспективи перед молодою людиною, що навчається у ньому, дають можливість усвідомити студентам, що цей навчальний заклад став частиною їхнього життя.

Велике дякуємо також співробітникам Музею за цікаві та змістовні екскурсії!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *