Засідання вченої ради факультету лінгвістики та соціальних комунікацій

19 жовтня 2023 року відбулося планове засідання вченої ради Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій. Серед головних питань, які розглянули на засіданні, були питання щодо організації науково-дослідної роботи науково-педагогічних працівників факультету та наукової діяльності здобувачів вищої освіти, а також підведення підсумків виробничих практик. Важливим питанням порядку денного також було питання про проходження акредитації освітньо-професійних програм ФЛСК, де завідувачі випускових кафедр мали змогу поділились своїм досвідом та дали слушні поради.

Декан факультету Наталія Ладогубець ознайомила членів вченої ради з наказом 393/од про впровадження автоматизованої системи рейтингування професійної діяльності НПП та попросила завідувачів кафедр донести цю інформацію до співробітників кафедр.

Серед інших питань було рекомендовано до друку 38 випуск збірника наукових праць «Вісник НАУ. Серія: Філософія. Культурологія» та затверджено скорегований склад групи забезпечення освітньо-професійної програми «Філософія комунікації» освітнього ступеня «Магістр».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *