«Стратегія успіху» наших випускників: від мрії до реальності

20 жовтня у межах циклу зустрічей «Стратегія успіху» на кафедрі англійської філології і перекладу Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій відбулась зустріч студентів 3-4 курсів із запрошеною випускницею кафедри Кариною Демченко. Модератори зустрічі – доценти Марина Пилипчук та Алла Сітко.

Багато студентів після закінчення навчання на нашій кафедрі пов’язують своє професійне життя з авіацією, оскільки ще під час навчання вони опановують спеціальний курс авіаційного перекладу, що дає їм спеціалізацію у цій галузі. У стінах авіаційного ЗВО вони вже стають частиною великої авіаційної родини, знайомляться з цікавим світом авіації, а для декого це стає покликанням на все життя.

Карина Демченко також обрала авіаційний вектор для своєї кар’єри, оскільки завжди мріяла про це. Вона обіймає посаду менеджера по роботі з клієнтами в авіаційно-виробничій компанії «Скаетон». Компанія відіграє важливу роль у забезпеченні обороноздатності країни, оскільки займається розробкою і виведенням на ринок інноваційних високотехнологічних виробів, зокрема безпілотних літальних апаратів та іншої авіаційної техніки, а також супутнього устаткування.

Будучи відмінницею у навчанні, Карина неодноразово зазначала у ході зустрічі, що ті знання, які їй дали викладачі кафедри англійської філології і перекладу, стали ключовими в процесі її успішного працевлаштування. Водночас, наша випускниця на власному прикладі показала студентам старших курсів, що лише сумлінне навчання та працьовитість дають чудовий результат. Карина дала корисні поради для студентів, зосередившись на необхідності шукати підробіток, пов’язаний з практикою використання англійської мови, при цьому у жодному разі не на шкоду самому навчанню.

Колектив кафедри англійської філології і перекладу неймовірно пишається своїми чудовими та успішними випускниками і бажає їм особистісного та професійного зростання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *