Стажування викладачів факультету

Протягом серпня 2022 року старший викладач кафедри педагогіки та психології професійної освіти факультету лінгвістики та соціальних комунікацій  Марія Патруль проходила курс підвищення кваліфікації «Перша психологічна допомога учасникам освітнього процесу під час і після завершення воєнних дій» на порталі Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри Міністерства освіти і науки України.

Навчання відбувалося в рамках Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, створення якої ініціювала перша леді Олена Зеленська.

Курс проходив за моделлю змішаного навчання, що складається з 10 мультимедійних уроків у міжнародному форматі SCORM, додаткових матеріалів і практичних тренінгів, під час яких освітяни дізналися про психологічні стани, навчилися надавати першу психологічну допомогу за методичними посібниками Save the Children, а також ознайомилися з рекомендаціями щодо перенаправлення Міжвідомчого постійного комітету. Після завершення курсу підвіщення кваліфікації викладачі отримали свідотцтво про підвищення кваліфікації в обсязі 1 кредит ЄКТС.

Викладачі кафедри займають активну громадську позицію та професійну психологічну діяльність, які  потребують постійного підвищення кваліфікації, пошуку нових, сучасних знань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *