Наші випускники – наша гордість!

16 жовтня на кафедрі англійської філології і перекладу Факультету лінгвістики та соціальних комунікацій у межах започаткованого циклу зустрічей студентів-філологів з випускниками кафедри англійської філології і перекладу “Стратегія успіху” відбулася зустріч з випускниками кафедри Анною Ткаченко та Богданою Чубенко.

Анна Ткаченко є співробітницею міжнародної компанії Grammarly, яка працює на основі штучного інтелекту. Богдана Чубенко працює перекладачем міжнародної компанії PSI CRO, яка спеціалізується на проведенні клінічних досліджень. Модератори зустрічі – доценти кафедри англійської філології і перекладу Алла Сітко та Марина Пилипчук. Активними учасниками зустрічі стали члени гуртка «Проблеми і перспективи розвитку перекладу».

Гості розповіли студентам про незабутні роки навчання в університеті, про початок своєї трудової діяльності, познайомили зі специфікою роботи фірм, в яких працюють. Випускниці окреслили складові успішного кар’єрного росту та надали поради майбутнім перекладачам щодо успішного працевлаштування за фахом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *